Hallon Student är en av mobiloperatörerna som erbjuder de absolut billigaste abonnemangen för studenter. De har också flera andra bra villkor till sina mobilabonnemang som 25 GB extra surf och aldrig bindningstid. Det har gjort att Hallon är den populäraste operatören bland våra besökare!

Hallon Student Alla Abonnemang

 AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPris 
Hallon 6 GBFriaFria99kr
49 kr/mån
LÄS MER
Hallon 10 GBFriaFria149kr
74 kr/mån
LÄS MER
Hallon 25 GBFriaFria199kr
99 kr/mån
LÄS MER
Hallon 50 GBFriaFria249kr
124 kr/mån
LÄS MER
Hallon 100 GBFriaFria299kr
149 kr/mån
LÄS MER

Hallons studentabonnemang är nedsatta med 50 % rabatt under de första tre månaderna. Du får alltså halva priset på ett redan rabatterat pris. En möjlighet kan vara att teckna ett av de större surfmängderna till en början, för att sedan byta till ett mindre om du inte använder så mycket surf. Det bästa av två världar med mycket surf till litet pris!

Fördelar med Hallon

Det finns flera anledningar till att Hallon har blivit så pass populärt. Bland annat:

  • Deras abonnemang är väldigt billiga
  • 50 % rabatt under de första tre månaderna
  • Ingen bindningstid eller uppsägningstid
  • Spara oanvänd surf i surfpott upp till 100 GB
  • 25 GB extra surf direkt i surfpotten
  • När de ökar surfen på abonnemangen gäller det även befintliga abonnemang. (Så är det tyvärr inte hos alla operatörer)

Utöver detta får du alltid behålla ditt nummer vid flytt till Hallon. Du får tillgång till 3s mobilnät i både 3G och 4G surf. I Europa ingår 10 GB surf, förutsatt att du har så mycket surf kvar.

Hallon studentabonnemang

Bästa Hallon Studentabonnemang

Det populäraste mobilabonnemanget för studenter är det med 10 GB surf för 149 kr/mån (74kr första 3 mån). Det är en bra medelväg mellan surf och pris. Alla tillgängliga studentabonnemang är:

  • 6 GB surf – 99 kr/mån (49kr första 3 mån)
  • 10 GB surf – 149 kr/mån (74kr första 3 mån)
  • 25 GB surf – 199 kr/mån (99kr första 3 mån)
  • 100 GB surf – 299 kr/mån (149kr första 3 mån)

Mest surf per krona hittar vi i det största paketet – 2,99 kr per GB. Det är minst sagt konkurrenskraftigt, och bör vara aktuellt för dig som surfar tungt på internetvågorna. Kanske gillar du att titta på Netflix på bussen påväg till jobbet? Då är 100 GB en bra mängd. Du som använder din mobil lite mer alldagligt klarar dig med stor säkerhet långt med 10 GB. Sedan finns också den gyllene medelvägen med 25 GB eller – för dig som vill betala lite mindre –  6 GB. 49 kr per månad är rätt schysst ändå med ett fullpris på 99 kr. Vi rekommenderar även vår sida om de bästa abonnemangen student där alla operatörers tjänster finns listade i en jämförelse!

Täckning och nät

Hallon Student täckning i Sverige

Att ha bra täckning i sitt 3- och 4G-nät är mer eller mindre en självklarhet bland alla mobiloperatörer 2018. Hallon är i själva verket en systeroperatör till 3, ochdärför är det också naturligt att de delar mobilnät. 3s nät har snabb surf både i 3G och i 4G och täcker mer än 99 % av Sveriges befolkning.

 

Vid 3G kan du förvänta dig hastigheter mellan 6 – 20 Mbit/s
Vid 4G kan du förvänta dig hastigheter mellan:  10 – 54 Mbit/s

För dig som vill ha lite mer kött på benen innan du bestämmer dig för vilken operatör som får dig som kund kan du se Hallons täckningskarta genom att klicka på bilden.

Köp med eller utan mobil

Till skillnad från flera andra lågprisoperatörer erbjuder Hallon Student mobiler till sina abonnemang. Det är också allra vanligast att våra besökare köper sina mobiler när de tecknar ett nytt studentabonnemang. Som student får du alltid rabatt på paketet och sparar därför pengar varje månad. Som prisexempel kan du få senaste Samsung S9 med 10 GB för 479 kr/mån.

   LÄS MER PÅ HALLON.SE