Vimla är en av de nya webb-baserade mobiloperatörerna som har lanserats på senare år. Det är Telenors dotterbolag som riktar in sig på ungdomar och studenter, vilket förmodligen passar dig som läser det här väldigt bra. Eftersom att de är helt digitala kan de erbjuda billigare studentabonnemang men behålla samma täckning som sin moderoperatör.

Vimlas bästa studentabonnemang

 AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPris 
Vimla 6 GBFriaFria100kr
50 kr/mån
LÄS MER
Vimla 10 GBFriaFria150kr
75 kr/mån
LÄS MER
Vimla 25 GBFriaFria200kr
100 kr/mån
LÄS MER
Vimla 50 GBFriaFria250kr
125 kr/mån
LÄS MER
Vimla 100 GBFriaFria300kr
150 kr/mån
LÄS MER

Bra saker med Vimla

  • Billiga mobilabonnemang
  • Bra erbjudanden, som extra surf och halva priset 3 månader
  • Du slipper bindningstid och uppsägningstid
  • Spara all oanvänd surf upp till 100 GB i 12 månader (på det största abonnemanget)
  • Bra täckning i Telenors nät
  • Forumdel där användare hjälper och tipsar varande

Som du ser finns det en hel del fördelar med Vimlas studentabonnemang. En stor fördel är deras forum på Vimla.se. Det är ett relativt aktivt forum där du kan skriva användare bland annat hjälper varandra om någon har problem eller tipsar om nya mobiler. Det finns och diskussioner om både operatören, telefoner och annat teknikrelaterat där. En notis är också att deras kundnöjdhet i supporten är över 93 %.Vimla Studentabonnemang logga

Bra priser och rabatter för studenter

De har tillsammans med Hallon de billigaste abonnemangen på marknaden, och med deras övriga erbjudanden blir det än bättre. Alla studentabonnemang kommer med halva priset i tre månader, vilket gör det till ett väldigt billigt abonnemang för studenter. Utöver det får du 20 GB extra surf direkt i surfpotten att använda när du vill. I EU ingår det upp till 10 GB surf utan extra kostnad. Att inte ha bindnings- eller uppsägningstid är standard för dessa nya operatörer, men det förtjänar ändå att nämnas som en fördel.

Sämre saker

En nackdel är att de inte säljer mobiler till sina abonnemang. Många studenter passar på att byta mobiloperatör när de ska köpa ny mobil, så därför är det bra om det finns till försäljning. I dagsläget har Vimla tyvärr ingen hårdvara, utan säljer bara surf, samtal och sms. Utöver det finns inte mycket att klaga på.

Slutsats om Vimla student

En suverän operatör som kommer göra dig nöjd. Billiga priser, bra erbjudanden och rabatter samt schyssta villkor gör Vimla till ett mycket bra val. Än så länge har de inga mobiler till försäljning, men om du redan har en som fungerar och bara vill byta abonnemang är det klockrent. Är du fortfarande osäker så läs vad andra tycker om Vimlas studentabonnemang.

LÄS MER PÅ VIMLA.SE